Visste du at Arne Scheie tar VitaePro hver dag?

Selv om Arne Scheie har blitt pensjonist, skjer det mye i hverdagen. For å holde hodet klart og kroppen i form, jogger han hele året uansett vær og tar VitaePro hver dag.

Jeg tar VitaePro fast hver eneste dag!

Selv om Arne Scheie har blitt pensjonist, skjer det mye i hverdagen. For å holde hodet klart og kroppen i form, mosjonerer han hele året uansett vær og tar VitaePro hver dag. Alle treningsturene over de siste 25 årene, har blitt nøye dokumentert i notatblokker hjemme hos Arne.

Mosjonerer mange mil i året

− Ja, jeg kan bla tilbake i bøkene og se hvor og når jeg har jogget for 25 år siden. Det ligger mye motivasjon i dette. Gjennomsnittlig ligger jeg på 81 mil i året og jeg vet til enhver tid hvor mye jeg ligger foran eller bak, smiler Arne.

Tar VitaePro hver dag

−  En viktig grunn til at jeg holder meg i form, er å være mentalt på topp til enhver tid. Med en travel timeplan hjelper det også å ha en kropp som samarbeider. Selv om jeg har blitt pensjonist, vil jeg gjerne fortsette å mosjonere og leve aktivt. Jeg tar VitaePro fast hver eneste dag, avslutter Arne. Det passer meg og min livsstil!