Visste du at VitaePro støtter LHK?

VitaePro er en viktig medspiller når Larvik Håndballklubb har satt seg som mål å bli verdens beste håndballag for kvinner. VitaePro støtter LHK – VitaePro har, som en av våre hovedsponsorer, i en årrekke samarbeidet med Larvik Håndballklubb. VitaePro støtter klubbens langsiktige arbeid og har vært en viktig bidragsyter for den utvikling klubben er i, forteller daglig leder i LHK Per Christian Andersen. […]

VitaePro er en viktig medspiller når Larvik Håndballklubb har satt seg som mål å bli verdens beste håndballag for kvinner.

VitaePro støtter LHK

– VitaePro har, som en av våre hovedsponsorer, i en årrekke samarbeidet med Larvik Håndballklubb. VitaePro støtter klubbens langsiktige arbeid og har vært en viktig bidragsyter for den utvikling klubben er i, forteller daglig leder i LHK Per Christian Andersen. Spillerne og støtteapparatet i Larvik HK gir uttrykk for at de har stort utbytte av å bruke VitaePro.- LHK står for verdier som vi i sterk grad ønsker å bli assosiert med og vi har utviklet et nært og godt samarbeid med klubbens ledere og spillere, sier kommunikasjonssjef Vibeke Hoff Norbye

Om Larvik Håndballklubb

Larvik Håndballklubb (stiftet 31. mai 1990) er en håndballklubb fra Larvik. Klubben har som visjon å bli «Verdens beste håndballklubb». De rekrutterer spillere fra hele landet med mål om å gjøre dem til internasjonale spillere som leverer de beste resultater både på klubb- og landslagsnivå. Klubben rykket opp til eliteserien i håndball for kvinner i 1992 og har siden slutten på 1990-tallet vært den ledende klubben på kvinnesiden i Norge. Klubben stiftet etter at årsmøtene i Larvik Turn og Halsen Idrettsforening vedtok å etablere en egen elitesatsingsklubb for senior.

Larvik uten tap

Etter at Larviks håndballjenter slo Vipers 30-23 onsdag 10. april i år, gikk LHK gjennom serien med bare seirer for niende gang siden 1997. Klubben er uten serietap hele 13 ganger i samme periode. Larviks dominans i Norge er total. I år ble seiersmarginen til Byåsen åtte poeng. Tertnes endte på bronseplass ytterligere seks poeng bak.