Visste du at VitaePro Plus består av rene og trygge ingredienser av høy kvalitet?

Visste du at VitaePro Plus består av rene og trygge ingredienser av høy kvalitet? VitaeLab fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser, samt en kontrollert produksjonsprosess.

Ingredienser av kvalitet

VitaeLab som er kjent for sitt populære kosttilskudd VitaePro Plus, og fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser, samt en kontrollert produksjonsprosess. Kvalitet er viktig for VitaeLab, slik at vi kan tilby deg de beste kosttilskuddene.

Vi legger stor vekt på ingrediensene sin opprinnelse og vi bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet og gir oss miljøvennlig omega 3. VitaePro Plus inneholder også astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Helt siden starten har dette vært de grunnleggende ingrediensene i VitaePro. Astaxanthin, lutein og zeaxanthin er utvunnet fra naturlige kilder. Lutein og zeaxanthin fremstilles fra stor ringblomst. Astaxanthin fremstilles fra ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis. Den tørkes til et algemel som er rikt på naturlig astaxanthin. Astaxanthinet i VitaePro Plus produseres på Island. I den nesten urørte islandske naturen er det veldig lite forurensninger, som vanligvis finnes i andre områder som anses egnet for dyrking og utnyttelse av mikroalger. Produksjonen av astaxanthin er både miljøvennlig og bærekraftig, og energien som anvendes er 100 % geotermisk. Produksjonen skjer under streng kvalitetskontroll og i et lukket system.

GMP produksjon

Produksjonen av våre tilskudd skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.

Kvalitetssikring

Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som VitaeLab benytter i sine kosttilskudd, samt for den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene våre. Vi følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP.

VitaeLab sin kvalitetssjef har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges, med tanke på produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av produkteffekt. Vi har også egen forsknings- og utviklingssjef som følger forskningen på våre ingredienser og sammensetningen av produktene våre.

Lang erfaring

Vår kundeservice har lang erfaring med kosttilskudd, og svarer gjerne på spørsmål om våre produkter og deres virkning.Det hjelper oss til å kunne tilby enda bedre produkter og tjenester til våre kunder. De kan informere om hvordan de ulike kosttilskuddene fungerer for akkurat deg og din situasjon. Dersom det er noe du lurer på kan du finne ofte stilte spørsmål om VitaePro Plus her og VitaeLab sin abonnementsløsning her.