Visste du at VitaePro består av rene og trygge ingredienser av høy kvalitet?

Visste du at VitaePro består av rene og trygge ingredienser av høy kvalitet? VitaePro på fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og en kontrollert produksjonsprosess.

VitaePro på fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og en kontrollert produksjonsprosess.

Kvalitet er viktig for oss i VitaePro, derfor gir vi dette temaet ekstra oppmerksomhet. Vårt mål er å tilby deg de beste kosttilskuddene.

Kvalitetsingredienser

Vi legger stor vekt på deres opprinnelse og vi bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører. Det er derfor vi blant annet har valgt en ”Friend of the Sea”-sertifisert leverandør av omega 3. Dette garanterer oss sikre og bærekraftige fiskemetoder som beskytter økosystemet og gir oss et miljøvennlig omega 3. VitaePro inneholder også astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Helt siden starten har dette vært de grunnleggende ingrediensene i VitaePro. Astaxanthin, lutein og zeaxanthin er utvunnet fra naturlige kilder. Lutein og zeaxanthin fremstilles fra stor ringblomst. Astaxanthin fremstilles fra ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis. Astaxanthinet i nye VitaePro er ikke lenger et ekstrakt; vi anvender nå hele algen, for å ta vare på alle bestanddeler av algen. Den tørkes til et algemel som er rikt på naturlig astaxanthin. Vi produserer selv astaxanthinet i nye VitaePro, og produksjonen foregår på Island. I den nesten urørte islandske naturen er det veldig lite forurensninger, som vanligvis finnes i andre områder som anses egnet for dyrking og utnyttelse av mikroalger. Produksjonen av astaxanthin er både miljøvennlig og bærekraftig, og energien som anvendes er 100 % geotermisk. Produksjonen skjer under streng kvalitetskontroll og i et lukket system.

GMP produksjon

Produksjonen av våre tilskudd skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonal GMP.

Kvalitetssikring

Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Dette omfatter ingrediensene og sammensetningen som VitaePro benytter i sine kosttilskudd, samt for den omfangsrike vitenskaplige dokumentasjonen og merkingen av produktene våre. Vi følger de internasjonale retningslinjene i kvalitetskontrollen HACCP.

VitaePros kvalitetssjef har som oppdrag å etterse at alle lover og regler følges: Produktenes ingredienser, sammensetning og merking, markedsføring samt dokumentasjon av produkteffekt. Vi har også egen forsknings- og utviklingssjef som følger forskningen på våre ingredienser og sammensetning.

Lang erfaring

Vår kundservice har årelang erfaring, og svarer gjerne på spørsmål om våre kosttilskudd og deres virkning. Du er velkommen til å sende oss forslag og kritikk. Det hjelper oss til å kunne tilby enda bedre produkter og tjenester til våre kunder.